Garnélás akvárium? (Többi lent)
Meddig kell garnélák nélkül mennie az akváriumnak?
Milyen garnélát javasoltok 54 literbe?
Innen nagyon sok infót megtudsz a garnélatartásról, és bemutatja a leggyakoribban tartott fajokat. Plusz,ha szeretnél melléjük idővel nanohalat, róluk is találsz leírást.
Nálam Red Cherryk vannak, illetve most már pár Amano is, és tervezek még Sepregető garnélát is. Az enyém 70 literes, de halakkal együtt vannak.(de ezt úgy hirtelenjében nem ajánlom összeönteni őket) A halak pici korukban kerültek a garnélák közé, így megszokták, és nem szedegetik fel őket, illetve a szaporulat is belenő ebbe a közegbe :). Amelyik hal még nem látott garnélát az biztosan megeszi.
Én is a red cherryket ajánlom elsőnek ha jó helyük van gyorsan szaporodnak.Én kaptam egy nagy marékkal anno,mert túl sokan voltak az előző gazdájuknál, úgyhogy azóta meg már itt is szépen szaporodnak :)! Ha belegondolok, hogy kereskedésben 1db-ot adnak 600 ft-ért égnek áll a hajam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!