Milyen szűrőt és fűtőt ajánlotok? (63literes garnélás aki)
Nincs olyan ami nem szippantja be őket?
Ha peszippantja akkor nem tudnak kijönni belőle?
Ami nem szippantja be, az valószínűleg gyenge. Ha kicsit többet rászánsz, szerintem a JBL i széria olyan lesz, hogy közbetlenül a rácshoz simulva helyezkedik el a szivacs. Akkor nem szippantja be.
Te mindenkinek ezt a JBL i szériát ajánlod.
Tán van valami részesedésed belőle? :D
Poénkodni próbáltam, de csak magamat szórakoztattam. :)
Egyébként nyilván tisztában voltam vele, hogy elég jó szűrő lehet, ezért ajánlgatod ennyire. :)
Egyébként ami beszippantja abból ki tudnak jönni, ki-be mászkálnak, csak akkor van gáz amikor kiszeded a szivacsot mert ki akarod tisztítani, ahogy kiemeled, potyognak le róla a garnélák, közben akárhogy ügyeskedsz, egy-kettőt csak odanyomsz a szűrő műanyagtartályához.
Beraktam a 90 literesbe egy eheim 2012-t és ez volt vele. Aztán varrtam egy dupla falú zsákot szúnyoghálóból, és abba raktam a szűrőt. Mert ha nylon harisnyát húztam rá akkor aztán semmit nem szívott. De így se nagyon, szóval ezek ilyen szar megoldások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!