Jó a kezelés, hat? (páncélosharcsáról beszélek)
Figyelt kérdés
A páncélosharcsámat teganap karanténoztam mert egy fehér vattaszerü izé lett a szája mellett,egy olyan 3-4cm-es.a karanténba tettem kszantaxridint(gondoltam halpensz) és olyan mintha jönne le,már igy hoszabb és lóg,ugy tünik,ő,bvagy lejön,nem tudom pontosan eldönteni.Szerintetek halpenész lehet?És ezen a kezelésen haladjak tovább?Amugy eszik,és virgonc(gondolom jó jel.).A válaszokat előre is köszi!
Lucky.SN!
2009. aug. 10. 20:49
1/4 Salx Narval válasza:
A Xantakridin természetesen jó a halpenész ellen, de szerintem ez vattaszáj betegség, ami egy nyálkagomba.Elküldtem a kezelésre vonatkozókat levélben.SN.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi.Reméltem h valameiket gyorsabban észreveszed:).Már nézem is.
2009. aug. 11. 13:45
4/4 A kérdező kommentje:
Oké,innentl mailban irok:D
2009. aug. 11. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!