Van olyan angolna szerű hal amit törpegarnélákkal tarthatnék?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 12:18
1/7 anonim válasza:
A jaguárcsík kicsi, de az se jó melléjük.
Ennél már csak a tubifex kisebb, az nem hal, de azzal tarthatod :)
2/7 Platypus válasza:
Algázó géb. Teljesen jól megvannak együtt.
3/7 anonim válasza:
Abból meg csak a hím jó, mert a nőstény hülye bújkálós.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi.A tubi nem is rossz:).Ha liofilizáltat veszek az kényes?
2012. okt. 21. 18:08
5/7 anonim válasza:
Az szárított=liofilizált tubifex, az nem él.
A garnélák nem szívesen esznek tubifexet semmilyen formában. A halak szeretik, de a szárítottat nem, csak az élőt vagy a fagyasztottat.
De az algázó géb az nem nyúl hozzá, az csak algán él, spirulina algatablettát szerintem lehet adni neki.
A garnéláknak p Sera shrimps natural, vagy Tetra crusta granules jó kaja. Ezen kívül alkalmanként lehet adni egy fél zöldborsót, kukoricát, pici répát, spenótot is akár, de csak olyan mennyiségben ami még nem szennyezi a vizet, amit megesznek azért fél nap alatt.
6/7 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy:)Tudom,hogy nem él,csak a tubifexel vicceltél(jót derültem rajta)gondoltam én is viccelek,és rátettem egy lapáttal a liofilizáltal:):)
2012. okt. 21. 20:54
7/7 anonim válasza:
Hát jó én már nem tudom megállapítani itt hogy ki mondja komolyan a hülyeséget, és ki viccel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!