S. O. S. Milyen betegség tünete a véres farokúszó? Aranyhal bajban!
Segítsetek, mert kedvenc huncutkám bajban van. 3 közül ő a legaranyosabb, a legbátrabb, kézhez szoktatott és kiakadok, ha elpusztul!!!
Darakór tüneteivel kezeltem aranyhalaimat (Neptumos malachit-zölddel), ketten teljesen tünetmentesek lettek, de a favorit farka véres, és egyre csúnyább! Nem nekrózis, mert bár szakadozik a farka, nem fogy. Elkülönítettem egy nagy befőttes üvegbe egy levegőztetővel, enni rendesen eszik, de mit tegyek???
Mit tehetek még?
Help!
Az életben maradt két aranyhalam él és virul.
Az kedvenc meghalt.
A víz tiszta, a minőségét most már én fogom figyelni. Szűrő és levegőztető van. A heti vízcsere is meg van oldva. Napi egyszer kapnak kevesebbet, és ha fél éve húzzák valahogy, akkor a nyár már nincs messze. Eddig semmi gond nem volt, ezalatt a fél év alatt!
Túletettem, ez volt a gond.
Elrontottam, és ezzel megöltem a kedvenc halam, szóval nincs szükségem több bántásra, így is szarul vagyok.
Persze tudom, ez nem könnyíti meg a halam múltját, és a többi jövőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!