Van valami tipp/trükk/taktika vagy bármi hogy hogyan fogjam ki a 165 l-es, dús növényzettel teli akváriumból a terhes halakat?
Jelenleg 2 molly terhes, de egyszerűen bármivel próbálkozok meglógnak. Már tudják mire készülök.
Az előbb kajálás közben fél órát vártam mire odajött az egyik egész kökzel a hálóhoz, de annyira villámgyors hoyg nem sikerült kifogni. :(
Legutóbb mikor terhes votl egy halam, kirámoltam az összes növényt, mert amúgy is soron volt egy nagytakarítás, de mindig nem fogom ezt csinálni.
Hogy kapjam el?
Nagy hálóval kell, és lassan kifogni.
Gyorsan nem tudod, úgyis gyorsabb lesz, csak lassan.
2 hálóval is lehet.
Nem fér be egy nagy háló a sok növénytől. :(
Annyira tudja hogy "félni kell", hogy ha látja hogy ott állok az akvárium előtt már enm is jün ki nagyon a növények közül...
Te válaszoltad meg a kérdést. Próbálom idézni. "Annyira tudják hogy félni kell ha ott állok az akvárium előtt."
Miért nincsenek a halak hozzászokva (szoktatva) ahhoz hogy belenyúlkálsz. Ancin, Harcsán kívül szinte minden halam magától úszik bele a hálóba. Múltkor szedtem fel néhány régi dekorációt az aljáról, már tök pipa voltam hogy minden halat az érdekelte mi van a hálóban. Legyezni kellett őket kifelé. Tudják ha háló van, akkor meló van. Egyszerűen vizsgálgatják mi az.
Miért nincsenek hozzászoktatva????
Hát azért mert nem túrkálom naponta az akváriumot hálóval.
Ha azért megyek oda mert enni kapnak, akkor odajönnek, de a hálót nem szeretik. :(
Van két gyerekem (azaz 3 a férjemmel együtt), nem a halakkal játszom egész nap :D
Nekem a neonhalak mentek bele ebbe a csapdába, próbáld ki, hátha belemegy az a hal amelyik kell (kaját kell bele tenni).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xb_k2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!