Miből látom hogy terhes-e a xifo hal?
2012. szept. 2. 15:30
1/8 anonim válasza:
igen terhes, mivel a hasa fekete, azok a kishalak benne ha jól látom. Érdemes egy ugynevezett ellető ketrecre beruháznod ha azt akarod hogy a kishalakból ne csak azok maradjanak meg amik el tudnak bújni a növények leveleinél. kb. 100ft ba kerül asszem, de te is csinálhatsz. a lényege, hogy az anya xipho ne férjen át a rácsain csak az újszülöttek.
2/8 anonim válasza:
Nem látom jól a képen a halat, így nem tudom megmondani.
Egyébként onnan lehet látni, hogy nagy a hasa, és az ezüstős része mogött fekete(a hasáról beszélek).
3/8 anonim válasza:
#2-ik vagyok, én vettem neki ilyen fiaztató hálót (nem tudom mi a neve). Ez úgy néz ki, mint egy rakás neonzöld úszómoha, műanyagból van, és eltudnak bújni benne a kis halak, Az akvárium aljába kell tenni.
4/8 anonim válasza:
Amúgy az ellető ketrecnek az a hátránya, hogy születés után még nem tud azonnal elúszni a kishal, olyan fáradt, és az anyja megeszi. Velem ez előfordult már, nem is egyszer. Persze a hálónak is megvannak a maga hátrányai.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem kell külön akváriumba tenni?
2012. szept. 2. 16:59
6/8 A kérdező kommentje:
Mert kb 20db xifo van ebben az akváriumban amiben ő is van
2012. szept. 2. 17:00
7/8 anonim válasza:
ez a te döntésed. ha aznap mikor szül épp dolgod van és nincs időd megetetni őket akkor nem kell külön tenni mert ez meg fog történni nélküled is, vagy különrakod és jóval több kishal marad életben viszont aznap nem kapnak így élő eledelt csak tápot :(
8/8 A kérdező kommentje:
élő eledelt mit adjak neki?mert amúgy van most vagy 3-4 db terhes xifo,azért kéne őket külön rakni,150literes az akvárium úgyhogy el is férnek ha csinálok nekik külön helyet
2012. szept. 2. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!