Ritka vagy különleges halakat szeretnék az akváriumomba! Mondanátok ilyen fajtájú halakat?
250literes akváriumom kompletten berendezve vízzel felengedve megy ma a 4. hete üresen! Vagyis 6db almacsiga van benne:D Holnapi napomat arra szánom, hogy elmegyek sok boltba és nézelődöm! De azért tudnátok mondani, különleges és ritka halakat? Miket rakjak bele? Az is jó ha csak 1 féle van benne de keverhetitek is a fajtákat!
Amúgy nagyon sokat olvastam az akvarisztikáról amielőtt belekezdtem volna. De azt nem tudom pontoasn, h 250liter víznek elég volt 4 hét hogy járjon az akvárium? Telepíthetem be a halakt? (amúgy a 4 hét alatt hetente 1 pici csipet kaját is szórtam a vízbe mert úgy olvastam h az jót tesz)
persze elég.
Hát nekem tetszik a ramirezi + kakadu sügér + vitorlás hal + kockás bölcsőszájú hal + díszcsík botia / leopard botia.
Vagy tetszik a fekete tetra + karcsú díszmárna + ékfoltos razbóra (de az ékfoltos nyitott akváriumból kirepül).
Tetszik még nekem az édesvizi muréna + pettyes indiai tarkasügér, élő mangrove fákkal, gömbmohával, de az brakkvizes dolog, kell bele egy kis sót tenni.
Kinek mi a különleges, én nem tudom. Inkább találd ki hogy neked mi tetszik. Te fogod nézni őket, nem mi.
Jól néz ki egy 20-30-as neonhal raj is. És nem átlagos az sem, hogy valaki olyan sokat vesz belőle. Ugyanez bármelyik kis halból.
Én is sügereket javasolnék, de nekik kvarchomok és rengeteg kő kell, valamint erős szűrés, ezenkívül a növények 90 százalékát felzabálják. Cserébe viszont gyönyörűek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!