Szabad? Az akváriumomba szeretnék csigákat, almacsigát, maláj tornyos csigát, vagy egyéb akváriumi csigát.
Úgy hallottam egy tenyésztőtől, hogy ha tenyészteni szeretném a halaimat, akkor semmiféle csigát ne rakjak az akváriumba, mert a csigák megeszik a halak ikráit... Ezt nem tartom valósnak, azaz nem nagyon szeretném elhinni. És azt szeretném tőletek/ önöktől kérdezni, hogy igaz e, amit mondtak nekem, vagy sem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem hiném, hogy az almacsiga ilyet Tenne...almacsigák vannak az én akváriumomban is, és nem tapasztaltam :)
( pontozz föl :D )
Elsőnek csak annyit hogy valószínű azért nem tapasztaltál ilyet mivel a neonjaid még gondolom egyszer sem ikráztak, amire erős a gyanúm ....
Alma csigánál ezt olvastam:
Táplálkozás: Növényeket és akváriumi maradékokat fogyasztanak, de megeszik a haleledelt is.
Na most ebből sok nem derül ki de szerintem az almacsiga esélyes ilyenre,de biztosra én sem mondanám!
Egy kb másfél centis kis almacsigát raktam már rá egy kis döglött halra, és szépen bezabálta. Ennyit erről. Dögöket esznek, hát élőt elvileg nem, de kitudja.
Mondjuk ha nem almacsigát veszel, hanem pl zebra csigát, az tutira nem bánt senkit sem, az tényleg csak algát eszik, úgy láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!