Van egy 750 literes hátterezett akváriumom. Szállítás közben a hátlapja ami 170 x 67 x 67 es sajnos megrepedt, plusz az egyik 67x67 es oldala is eltört, meg lehet így javítani (többi lent)?
Meg lehet úgy javítani hogy vágatok ugyan akkora 1cmes üvegből lapokat amik megsérültek, bekenem az egészet jó vastagon fbsel és ráragasztom az vágatott üveglapokat jó erősen az eltört és megrepedt üveglapokra?
Mi a véleményetek mit kellene tennem ?
Szétvágni az egészet és újraragasztani nem szeretném , mert nem tudnám hol,és hogy összeragasztani.
Ilyen alakban repedt meg a hátulja:
Az oldalsó üveg ami eltört az egy szürőrkeszes oldal ami így néz ki:
A frontüveg és a hátlap fogja közre az oldalsó üveget.
És így helyezkednek el rajta a repedések:
Teljesen kétségbe vagyok este :(
Én a helyedben és így legalább nem lehet gond: elvinném üvegeshez aki megcsinálja. Szétvágja és a sérült lapokat kicseréli, meg kérnék merevítést az aljába, mert ott az aljzattól úgyse látszik.
Én a helyedben nem játszanék azzal, hogy 750 liter víz kiömlik a lakásban, az már azért elég komoly...
ajjjj :(
Ez az hogy én is így vagyok vele, de a hátterét nem akartam szétcseszni,meg elvinni se tudom, örültem hogy sikerült felhozni a hetedik emeletre :(
Igen, feltétlen el kell vinni üvegeshez.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!