Ha az akváriumba be rakok olyan bambuszt ami az udvarunkba nő, az elfog rohadni benne? Láttam már sok ilyen akváriumot az neten. Van valakinek benne?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 21:42
1/6 anonim válasza:
Hol laksz? Taiföldön vagy Kínában? Bambusz trópusi növény.
2/6 A kérdező kommentje:
Magyarországon is vannak a bambusznak fajtái.. ez nem az a nagyon vastag fajta, hanem vékonyabb és 2-2,5 méterre is megnő nálunk! Egy gond van vele, hogy elszaporodik nagyon.
2012. szept. 29. 21:51
3/6 anonim válasza:
Ez csak rokona a bambusznak, valamikor régen horgászbotot készítettek belőle. Elvadul folyópartokon. Próbáld ki előbb vödörben, mennyire korhad.
5/6 Platypus válasza:
Akváriumba szerencsebambuszt szokás rakni. Ez nem igazi bambusz, hanem egy dracéna faj. Ez a növény bírja ha a gyökere vízben áll, de a leveleinek levegőn kell maradnia. Az igazi bambuszok nem élnek meg vízben.
6/6 anonim válasza:
Én sima nádat akartam hozni, de olyan levéltetves volt, hogy visszadobtam a patakba. Viszont hoztam tavirózsát, ami szintén tele volt bogarakkal, lemostam alaposan minden levelét és a szírmait a csap alatt, aztán a szobanövényeim mellé tettem egy nagy vázába. Nem kellett neki 1 hét, kidöglött, de a növényeim utána tele lettek apró kis tripszekkel. Azokat le kellett kezelni ilyen tripsz elleni olajos permettel. Jól megszivattam magam ezekkel a kintről hozott dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!