Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Létezik olyan hal, hogy Kék...

Létezik olyan hal, hogy Kék Neonhal?

Figyelt kérdés
Láttam az interneten valahol kék neonhalakat. És már voltam egypár boltban de sehol sem láttam kék neonhalakat csak vöröset feketét meg a simát... Olyan különleges halról vanszó, hogy nem árulnak mindenhol vagy csak rossz helyen kerestem?
2009. aug. 3. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:

létezik [link]

nem tudom, mennyire különleges, tudtommal lehet kapni. merre laksz? ahol kerested, ott a boltos nem rendeli meg neked?

2009. aug. 3. 09:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam, ezt ismerem, nekem is van... Amire én gondoltam az olyan volt h nem volt benne piros csak kék és másmilyen színe volt a kéknek, kicsit világosabb... nem tudom biztosra, hogy neonhal-e....
2009. aug. 3. 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Már megtaláltam: [link]

azért köszönöm a választ!

2009. aug. 3. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

ez kék pontylazac,mint az oda is van írva.Amit pedig te leírtál

Az a bizonyos kékneonhal=A közönséges neonhallal.

van kék fekete és vörös mint irtad

vagy irhatjuk sima vörös és feketeneonnak.

ugyan azt a halat takarja,és amit belinkeltél az megint egy másik hal.

2009. aug. 3. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:
igen... csak nem tudtam mi a neve és azért tippeltem, hogy valami neonhal szerúség...
2009. aug. 4. 19:24
 6/6 anonim válasza:
a kék neon hal az sárga , és csak sötétben lesz kék
2010. márc. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!