Elgondolkoztatok már azon, miért tesznek minden fűtőbe pont piros jelzőfényt?
Tudom, hülye kérdes! :)
Oké, a power általában piros szokott lenni, de mondjuk a zöld nem lenne szebb és nyugisabb? Olyan jól beleolvadna a környezetbe. Meghát gondolom a halak is szeretik, a növények is zöldek, bár nem tudom mennyire képesek megkülönböztetni a piros és zöld színárnyalatot.
#2: Piros az, csak olyan mutáns hülye LED vagy mi az, kicsit sápadt, amolyan sárgáspirosnak tűnik. Talán még a használati utasításon is említik, hogy piros jelzőfény, de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy a régi Sera fűtőm papírján említik. :)
Hable: Hát igen, olyan ez, ahogy lenni szokás; ha A-ban jó valami, B-ben rossz, és fordítva. A Resun és efféle fekete színű, egyszerű kialakítású szűrők szerintem jól megbújnak, azok még nem olyan rondák, de a minőség... A nagy gyártóknál megint a kinézettel van gond, hiába jók, rá nem lehet nézni a szűrőkre :)
Tényleg, ez logikus..
A szűrőből nekem az aquael tetszik, de mi a fenének raktak a közepére egy szürke csíkot? Azért, hogy majdnem beolvadjon a fekete háttérbe, de azért mégse teljesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!