750 literre 30 cm es Jaguár sügér pár mellé milyen halakat rakhatok még ami kb ugyan ekkora mérettel rendelkezik?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 16:44
11/16 A kérdező kommentje:
na és te miket raknál még az akváriumba?? :)
2012. szept. 17. 17:33
12/16 A kérdező kommentje:
és az arowaról mi a véleményed?
2012. szept. 17. 17:54
13/16 YourDestiny válasza:
Én eleve afrikai sügeres vagyok, dél-amerikaiakat nem tartok, szóval nem tudom :)
Az arowa alatt nem tudom mit értesz. Synodontis-ok közül az euptera az, ami nagyobb testű, de akár a dominóharcsával is megpróbálkozhatsz, nagyon szép. Ezek hülye halak, meg tudják magukat védeni, az én sügereim se nem piszkálják őket, nincs értelme :)
Nyugi, ez nem azt jelenti, hogy túlnyomóan agresszív halak, de hogy nem ijedős, az biztos.
14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat :)
Na és afrikai sügerekből miket raknál 750 literre ha szabad megkérdeznem? :)
2012. szept. 17. 23:24
15/16 YourDestiny válasza:
Dél-amerikai sügérhez semmilyet. Ha szimpla afrikai lenne, akkor óriási a választék, egy ekkora akvárium már-már a tropheusoknak is alkalmas lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!