Kakadu törpesügér mellé ezeket a halakat néztem ki, melyik a legmegfelelőbb és színesebb párosítás?
120 literes az akvárium.
Kakadu törpesügérből egy pár biztos és sepregető garnéla is. ezek mellé szeretnék a következő listából többet kiválasztani és több kis rajt betenni még a sügerek mellé.
-Trigonostigma espei VAGY Ékfoltos razbóra
-Microrasbora sp. Galaxy - Törpe razbóra
-Boraras uropthalmoides - Zöldcsíkos törperazbóra
-Boraras brigittae - Zöldsávos törperazbóra
-Devario aequipinnatus - Malabári dánió
-Danio rerio - Zebradánió
-Danio frankei - Leopárd dánió
-Hyphessobrycon eques - Serpalazac
-Inpaichthys kerri - Királylazac
-Nematobrycon palmeri - Császárlazac
A Dániókban nem vagyok biztos hogy mehetnek-e, mert azt hallottam hogy ők szeretnek csipkelődni.
Szóval szeretnék segítséget kérni hogy ezekből a halakból melyikből, mennyivel tudnám a legszínesebbé és szebbé tenni az akváriumot úgy hogy egy pár Kakadu törpesügér mellé rakom őket?
Az első adag nano hal amit írtál (ékfoltos, galaxy, boraras, ez mind túl kicsi és kaja lenne belőlük).
A malabári, zebra, leopárd dánióval és a többivel nem lenne gond szerintem. Annyira azért nem vérengzők ezek a sügerek, csak az apró 1-2 centis halakat ennék meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!