Kb egy hete elpusztult a lány borostyán molly-m, most pedig ma délutánra a fiú is, illetve egy black molly fiú-akin semmilyen betegség jeleit nem vettem észre? -
Uszony rothadásra keress rá.
Részletesebb válaszhoz részletesebb tartási körülmények kellenek.
Mekkora akvárium, mennyi, milyen hallal, pontosan milyen a szűrés.
Ugye most csak viccelsz?! Ez így halálra van ítélve, úgy 120 literbe lenne jó egy külső szűrővel és kiegészített csapatlétszámokkal.
Kicsit olvass már utána az akváriumozásnak!!! Akvaristán vannak e-book-ok na azokat olvasd el minnél hamarabb ezeket a halakat meg add el(oda)!!
1. vagyok.
Ez így elégtelen élettér, ezeket a halakat nem lehet ekkora térfogatban tartani.
Bestresszelnek a környezeti hatástól, leáll az immunrendszerük, és bármilyen betegség elviszi őket.
Először azért a mollyk halnak meg, mert a tartottak közül azok a leg hely igényesebbek.
Utána majd jön a többi hal is.
Saját tapasztalatom a következő:
Feltűnt, hogy a legtöbb nagyobb díszhalüzletben vásárolt elevenszülő hal még a megfelelő tartási körülmények között is az átlagos élettartalmánál jóval hamarabb elpusztul. Plattikkal, guppikkal legalábbis ez a tapasztalatom. Talán egy év után hirtelen megzuhannak legyengülnek és pár hét alatt sorjában elpusztulnak. Szerintem abszolút nem célja a tenyésztőknek, hogy évekre ellásson minket pár ezer forintért hallal. Valakinek élt már 4 évet elevenszülő hala amit boltban vásárolt?
Na,igen utolsó válaszoló-Te sem mondasz butaságot azzal,amit írtál.
Természetesen a többiek sem,de jelenleg nincsen nagyobb aksink-most ez van...
Azt viszont nem tudom,hogy a black molly-m mellé most vegyek -e párt,mert most egyedül van-bár nem tudom,nekik ez mennyire nagy baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!