Milyen szűrő anyagokat lehet rakni ebbe a fajta vízszűrőbe?
Ár/érték arányban még mindig a kékszivacs a legjobb, a nagyja lehet az. 10-45-ig számozva, különböző lyukméretűek vannak.
Alulra (vagy az előszűrőbe) lehet tenni egy réteg valami sima olcsó kerámiahengert, az megakasztja a nagyobb mechanikai szennyeződéseket.
Aztán mehet valami durva, nagy lyukú szivacs.
Aztán nem árt 3-4 liter siporax, biológiai szűréshez.
Utána mehetnek sűrűbb szivacsrétegek.
Esetleg perlonvatta.
A vattára nem árt tenni egy méretre szabott kemény szúnyogháló darabot, nehogy a motor beszívja a vattaszálakat.
Lehet még bele tenni Szat gyantát, az is elég hatékony, szép tiszta vizet csinál. Van mostanában még egy ilyesmi termék, ha eszembe jut a neve, megírom.
A lényeg, hogy ezek a nitrátot távolítják el, tehát sok növény mellett óvatosan kell használni, hogy jusson nekik is nitrát. Egyébként nem valami olcsó, de regenerálható.
Előző, Te mit nézel, a cseh kettőt? Beb.aszna ha egy 10 literes szűrőbe nem férne bele 3 liter sipo.
A siporax mini meg túl tömör.
ELNÉZÉST KÉREK!
A link a lap aljára irányít, én nem is görgettem fel, egyből a professionel 3-t néztem.
Tényleg a siporax mini a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!