3/10 anonim válasza:
Ez egy vágótok. Tokféle. Nem kecsege!
4/10 A kérdező kommentje:
Váágesz. :D
Köszi!:D
2012. aug. 30. 22:08
5/10 Platypus válasza:
6/10 anonim válasza:
100%, hogy nem balin. A fejformája tipikusan emlékeztet a vágótok cápaszerű fejére. És valamennyire a pikkelyek is látszódnának a vízben, ahogy visszaverik a fényt, tehát nem hinném, hogy balin vagy bármilyen pontyféle. De valami akkorsem stimmel ezzel a hallal. Lehet, hogy a hullámok is megtörik, de nekem borzasztó soványnak tűnik. Szerintem egy nagyon kölyök vágótok lesz. Amúgy nézd, ezeknek a vizáknak sem olyan feltűnőek a töviseik: [link]
7/10 anonim válasza:
Most, hogy így közelről néztem én látni véltem rajta csontkinővéseket az oldalán. Közvetlenül a kopoltyúfedő után.
8/10 Platypus válasza:
Lehet hogy nem balin, de 100%, hogy nem is tokféle. Nézd meg, hol van a hátúszója. Tokféléknek egész hátul van, a faroknál. És a farka is átlagos halfarok, nincs komolyabb aszimmetria meg cápaszerűség, mint a tokféléknél. Ebből a helyzetből a bajusznak is látszódnia kéne. Ennyire rövid orra csak a vágótoknak van a hazai fajok közül, annak pedig elég látványosak a háti pajzsai. A faroknyelére ránagyítva látszanak a pikkelyek, tehát nem is vérteshal.
9/10 anonim válasza:
Na, ezt jól kikalkuláltuk Platypus. Mostmár én is elbizonytalanodtam. :) Talán még egy nagyon fakó és sovány márna lehet, de nem hinném. Az biztos, hogy nem jóllakott halról van szó. Egészséges halak nem járnak ennyire a partközelben és nem is lehet őket ilyen távolságról lefényképezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!