Mi a véleményetek a mostani Díszállatos boltok élőhal kínálatról? Valamint az akvarisztikai kellékek árairól? Most a nagyobb boltokat vesézném ki.
Nekem eléggé negatív a véleményem. Ha valahol nagy a kínálat akkor ott nagy az elhullás és legalább 2-3 betegséget nyomban találok a kínált halakon. Persze ez rögtön elveszi a vásárlási kedvemet. A különböző durvább algásodásokról nem is beszélve (fonal alga leginkább).
A legtöbb hal jó esetben 2 évig él ez nem vonatkozik az elevenszülőkre mert azok talán ha 1-et aztán szép lassan egymást követve elhullanak. Felvetődött bennem a kérdés, hogy nincs e ennek köze a tenyésztőknek. Lehet nyugodtan megcáfolni én csak a saját tapasztalataimat mondtam el!
Azt még hozzátenném ,hogy a körülmények és a víz értékei jók tehát nem tudható be az elhullás a rossz körülményeknek. Mindenkinek várom a véleményét és panaszait!
engem a betták tartása borit ki, egy pohár vizbe tartjákde azt se takarítják
a többi akvárium túlzsúfolt a halat vagy eladják vagy megdöglik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!