Milyen halakat tarthatok egy 45l akváriumban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 15:27
11/19 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy jól benövényesített akváriumot 1 hím bettával és max. 2-3 nőstényt rakj mellé de biztosíts jó sok búvóhelyet a nőstényeknek a lényeg az, hogy mindig több legyen mint ahány bettád van. Nekem ez a felállás jobban bejönne mint egy guppis akvárium.
14/19 A kérdező kommentje:
Hmmm...A bettás jól hangzik.8 műnövény elég lesz?Van még egy hajó,egy fatörzs és egy vár.Ezekbe mindbe belehet menni.
2012. aug. 31. 11:01
15/19 anonim válasza:
Egy ekkora akváriumban kockázatos lenne tartani 1 hímet 2-3 nősténnyel. Még ha sok is a bujkáló, egy nagy hím territóriuma 70 és 90 cm közötti is lehet. Max. 1-et tarts csak. Van békés harcoshal is. De guppyval ne tarts harcoshalat, bettát, mert a fátyolfarkú halaknak megcsipkedné az uszonyait. Persze ha van elég bujkáló.. Láttam akvikat, amelyekben teljesen nyugodt volt a betta és guppykal vol együtt tartva.
Különben elég lehet a 8 növény, de e 8 növény között legyenek nagyobbak, terebéjesebbek. Jaj, és inkább nem szeretnél élő növényeket? Sokkal természetesebbek, szebbek, és az anubias félék nem is igényelnek sok tápot, fényt, Co2-t. És persze a halak is jobban érzik magukat élő növényekkel körülvéve.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy tudnék az igazi növényekkel bánni.Nem vagyok botanikus :D
2012. aug. 31. 22:31
17/19 anonim válasza:
Az anubias fajtákal nagyon könnyű bánni. Elég ha veszel nekik tápot, amelyen rajta van az adagolás. Gondolom világitásod van, mert ha nincs, csak akkor nem lehetne benne tartani élő növényt.
18/19 A kérdező kommentje:
Nincs világításom.Az a halaknak nem baj?
2012. szept. 1. 11:13
19/19 anonim válasza:
A halaknak nem baj, de akkor így tényleg nem érdemes élő növényeket tartanod, ha csak be nem szerzel, egy kb. 15 wattos világitó fénycsövet. Ez elég lenne az anubiasoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!