Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halakat tarthatok egy...

Milyen halakat tarthatok egy 45l akváriumban?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 15:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj egy jól benövényesített akváriumot 1 hím bettával és max. 2-3 nőstényt rakj mellé de biztosíts jó sok búvóhelyet a nőstényeknek a lényeg az, hogy mindig több legyen mint ahány bettád van. Nekem ez a felállás jobban bejönne mint egy guppis akvárium.
2012. aug. 30. 22:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Nanohalakat!
2012. aug. 30. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:
lehetne még tartani
2012. aug. 30. 22:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Hmmm...A bettás jól hangzik.8 műnövény elég lesz?Van még egy hajó,egy fatörzs és egy vár.Ezekbe mindbe belehet menni.
2012. aug. 31. 11:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy ekkora akváriumban kockázatos lenne tartani 1 hímet 2-3 nősténnyel. Még ha sok is a bujkáló, egy nagy hím territóriuma 70 és 90 cm közötti is lehet. Max. 1-et tarts csak. Van békés harcoshal is. De guppyval ne tarts harcoshalat, bettát, mert a fátyolfarkú halaknak megcsipkedné az uszonyait. Persze ha van elég bujkáló.. Láttam akvikat, amelyekben teljesen nyugodt volt a betta és guppykal vol együtt tartva.

Különben elég lehet a 8 növény, de e 8 növény között legyenek nagyobbak, terebéjesebbek. Jaj, és inkább nem szeretnél élő növényeket? Sokkal természetesebbek, szebbek, és az anubias félék nem is igényelnek sok tápot, fényt, Co2-t. És persze a halak is jobban érzik magukat élő növényekkel körülvéve.

2012. aug. 31. 15:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy tudnék az igazi növényekkel bánni.Nem vagyok botanikus :D
2012. aug. 31. 22:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Az anubias fajtákal nagyon könnyű bánni. Elég ha veszel nekik tápot, amelyen rajta van az adagolás. Gondolom világitásod van, mert ha nincs, csak akkor nem lehetne benne tartani élő növényt.
2012. szept. 1. 11:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Nincs világításom.Az a halaknak nem baj?
2012. szept. 1. 11:13
 19/19 anonim ***** válasza:
A halaknak nem baj, de akkor így tényleg nem érdemes élő növényeket tartanod, ha csak be nem szerzel, egy kb. 15 wattos világitó fénycsövet. Ez elég lenne az anubiasoknak.
2012. szept. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!