Ez a párosítás jó?
Citromlazac abból nemtom mennyi kell!?
20 neonhal 9 harcsa
3 törpe foltos
3 panda
3 elegáns
5 üveglazac meg egy csomó-csomó garnéla és 3 sepregető garnéla!
3 anci
200 literes akvárium nem túl sok növénnyel de rengeteg bújkálóval!
Atman 3337-es szűrésselá és levegőztetővel!
Talán néhány fodros vízikalász jávai és gömbmoha,Valiznéria és még néhány amit nem ismerek!
Nekem nagyon tetszik a párosítás amit írtál!
És ezek mellé még néhány mondjuk 5 sepregetőt?
Vagy ha nem akkor milyen rákot?
Kicsi vitiket kell venni, és ha együtt nőnek fel, akkor nem bánta őket.
És igen, kicsit nagyobbra is nő, mint a sima neon.
Na azokat már tényleg megennék a vitorlások.
Azokról szerintem le kell mondanod.
Ha tudsz venni kifejlett 8-10 cm-es példányokat, meg lehet próbálni 2-3 db-ot .
Ollós rákot viszont semmiféleképpen nem tehetsz hozzájuk!
A halaknál pedig ahogy írtam, vagy páncélos, vagy baltahasú.
A vitikkel, és a zebrákkal lenne 4 nagytestű halad, akik durván terhelik a vizet, ezt figyelembe kell venni.
Ha fiatal halak, akkor összeszoknak, de inkább a vörös neont válaszd a sima helyett. A sima a hűvösebb vizet kedveli. Szerintem se mollyn se más halon ne spekulálj, nem értem miért ez a saláta.
1 pár vitorlás mellé vegyél mondjuk 15 vörös neont, 1 pár ancit + egy hatos csapat valamilyen harcsa, mondjuk cory, és néhány üveg. Legyen 5 :)
Én nem kutyulnék bele egy ilyen dél-amerikaiba üvegharcsát.
Ha tök vegyes lenne, akkor nem nagy gond, de ha már ilyen jól összejött egy viszonylagos biotóp dél-amerikai csapat, nekem abba nagyon idegen lenne az üvegharcsa.
Jahogy ez akkor egy dél-amerikai lesz?
Ahhoz milyen növények és milyen növények illenenk?
Illik-e hozzá az olyan aljzat aminek a közepén egy homokos csík van mert az nagyon tetszik és ha igen akkor mellé milyen aljzat a homok mellé pl.:gyöngykavics hogy ne sértse fel a harcsák bajuszát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!