Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Csigaevő halat vettem pár...

Csigaevő halat vettem pár napja, aki beköltözött a szűrőm hátuljába, a kábeltartó résbe. Fejjel lefelé belepasszol. Ezt hagyhatom?

Figyelt kérdés

Tegnap kiszedtem valahogy, estére megint ugyanott volt. Tudom, hogy félős hal, de miért ekkora szűk helyre bújik? Teljesen beleszoritja magát:(

Nem

Lesz baja? Hagyjam békén ?

2012. aug. 22. 08:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Van bújkáló, kettő is. Először oda bujt az egyikbe, de ugy látszik a szűrő kábeltartó rése jobb....
2012. aug. 22. 15:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Vehetnél egy társat neki, akkor gondolhatná, hogy az majd megvédi. Tőled most biztos fél, mert a kis biztonságos lukból kipiszkáltad. Jobb lenne ha nem foglalkoznál vele, csak hagyd békén, akkor talán felbátorodik pár nap mulva.
2012. aug. 22. 18:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Tőlem frászt kap:( békén hagyom és veszek még egyet. Nem sok 16 db hal ekkora vízben?
2012. aug. 22. 21:57
 14/22 YourDestiny ***** válasza:
Attól függ milyen halak.
2012. aug. 23. 00:01
 15/22 A kérdező kommentje:
4 zebradánió, 4 platti, 2 guppi, 2 takarító ( páncélos harcsa), 1 botia, 2 kis vitorláshal
2012. aug. 23. 08:25
 16/22 YourDestiny ***** válasza:
Egy jó szűréssel belefér.
2012. aug. 23. 14:05
 17/22 A kérdező kommentje:

Korábban kérdeztem itt nálatok a szűrőmről, hogy okès e, áldásotokat kaptam rá, ugyhogy elvileg rendben van.

Ma reggel kint úszkàlt a botia, de ahogy meglátott közeledni, tüntetőleg bevonult a kábelrésbe....hihetetlen egy hal.

2012. aug. 23. 16:21
 18/22 YourDestiny ***** válasza:
Igazság szerint 4-5 példánytól kevesebbet nem is volna szabad tartani. Ha többen lennének, nem fosna ennyire.
2012. aug. 23. 16:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Veszek még hozzá. Nem értem, miért nem mondta a halas, hogy vegyek többet, mert csapathal.
2012. aug. 23. 16:49
 20/22 YourDestiny ***** válasza:
Hát 5 ne legyen belőle, az már sok lenne ennyi literre. Ha kis méretű aljzatlakód van, tehát valamilyen páncélos, akkor két botiát még vegyél, és a páncélosok csapatát okvetlen bővítsd, mert kettő nagyon kevés, belőlük legalább 6-8 kéne, viszont megintcsak sok lenne a hal. Ha külsőd van, akkor 5-en talán lehetnek, de a vitorlás sehogy se illik a képbe.
2012. aug. 23. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!