YourDestiny kérdése:
Az egyik palán ilyen fura rozsdaszínű és fehér elszíneződés van. Szerintetek rossz ötlet volt betenni az akváriumba?
Figyelt kérdés
Kifőztem, csutakoltam, nem jön le, az ecetre se reagál. Itt ott régebben akváriumba helyezett köveken is volt ilyen valami, de azt letörtem. Ennek viszont az egész felületén van. Szerintetek ez normális ezeknél a palaköveknél? Egy ismerősömtől hoztam, akvarisztikából.
2012. aug. 19. 19:47
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt honnan állapíthatnám meg, de azon filózok, hogy metamorf kőzet létére képződhetett-e rajta ilyesmi.
2012. aug. 19. 21:55
3/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a halaknak a rozsdától.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem rozsda, csak úgy néz ki o.O
2012. aug. 19. 23:16
5/7 anonim válasza:
Akkor sem hiszem, h bajuk lesz tőle
6/7 A kérdező kommentje:
Remélem :)
A synó rá volt kattanva, de szerintem csak felfedezett. Eddig semmi gond, a vízértékek is változatlanok.
2012. aug. 20. 14:12
7/7 A kérdező kommentje:
2012. aug. 29. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!