Kedves Galaxy S2 tulajok! Tényleg van egy halvány elszíneződés a kijelző bal oldalán? Főleg fehér vagy szürke háttérnél látszik elvileg.
Szeretnék venni S2-őt de nagyon elbizonytalanított a net:(
Ezen az oldalon elég sok kép van erről az ügyről:
Ezenkívül azt is olvastam, hogy videofelvétel közben állandóan újra fókuszál, ezzel elhomályosítva másodpercekre a képet, és ezt az autofocus-t ki sem lehet kapcsolni video módban.
A másik, hogy nem vesz fel hangot videohoz, vagy nagyon halkan.
Ha valakinek cm7 van rajta: a cyanogenmod7 camera app-ja hogyan fókuszál video közben?
És kb. mennyire bírja az aksi, egy nap azért kimegy vele?
Köszi a válaszokat!
Csak én nem látom azokon a képeken ,hogy mit kell nézni? xD
Egyébként meg írják a honlapon ,hogy náluk nincs ilyen probléma és a samsung igen is egy jó márka telefonok körében is... :) De ha nem tetszik vegyél 260 ezerért Iphone 4S-t aminek olyan a kamerája ,hogy csudijó mudijó illetve apple. :) Tulajdonképpen megfizeted azt a 1 négyzet centiméter alma képet... Nem mondom ,hogy nem szeretem az Iphone-t de az árából kijön egy galaxy S2 meg egy Led tv is :D és elhanyagolható a különbség persze ha te szereted az almát akkor hajrá hajrá :D de androidos telók királya még mindig a galaxy S2 :)
Elnézést nem támadásnak írtam és igazából nem is nagyon figyeltem a kérdést. Szóval sajnálom!
Nem tudom melyiket adják de az biztos ,hogy a jobb minőségit . :) Én is nagy valószínűséggel galaxy S2-t veszek majd jelzem tapasztalataimat elvileg a héten meglesz! :) Az ilyen honlapokon szoknak szart árulni mint pl. a mobil profi honlapján az akciós csomagja (jelzem csak az akciós csomagja tartalmazza az ilyen rossz minőséget!!!!):
AKCIÓS csomag:
- Ázsia piacra készült - az európainál lényegesen gyengébb minőségű - ANGOL nyelvű készülék, doboz és tartozékok nélkül. (ANDROIDOS KÉSZÜLÉKEK ESETÉN 1.6-OS VERZIÓ FÖLÉ NEM FRISSÍTHETŐ!)
- Rendelési idő: 1-2 hét (HongKong-ból érkezik)
- Garancia: - 1 év teljeskörű garancia
- Javítás esetén a készüléket a HONGKONG-i szervíz javítja
- A javítás átfutási ideje minimum 8 hét
Nincs ilyen baja!
én nem 1-et fogtam már és semmi baja nem volt a kijelzőnek!
valószínű hogy ezek még friss modellek voltak, esetleg nem véglegesek!
Szóval nyugodtan vedd meg, szinte tökéletes telefon, és még mindig a világ egyik legjobb telefonja!
Jah és a Samsung vezető az okostelefonokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!