Eheim pick up 2010 vagy Aquael fan 2?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik szűrő volna jobb egy 80-100 literes akvaterrariumba amiben két teknősbéka él?Melyiknek jobb a tejesítménye, melyik halkabb, melyik jobb vétel?Esetleg ha valakinek van valamelyikkel tapasztalata leírhatja.
2012. aug. 19. 18:56
1/12 YourDestiny válasza:
Az AquaEl-el az a tapasztalatom, hogy rettentően zajos, az Eheim csendesebb, és minőségileg is jobb. Nem tudom a teknősöknek mekkora szűrés kell, de ekkora halas akváriumba egyik se lenne megfelelő.
2/12 anonim válasza:
A tekiknél nincs tele az akvárium, és ezeket a szűrőket a víz alá kell tenni, így mindenképpen az eheimet javaslom, sokkal alacsonyabb szűrő.
3/12 A kérdező kommentje:
Az akvárium 130 literes, de víz körülbelül 80 liter lesz benne.
2012. aug. 19. 20:29
4/12 A kérdező kommentje:
Ellehet fordítani ezeket a szűrőket? Mert ha igen akkor az aquael is beférne, 25 cm a víz magassága.
2012. aug. 19. 20:35
6/12 A kérdező kommentje:
Milyen az a rettentően zajos(aquael), nappal is rendesen lehet hallani, vagy csak este a csendben? Lehet tőle 2-3 méterre aludni?
2012. aug. 19. 21:12
7/12 YourDestiny válasza:
Elfordíthatod, de úgy tudom az AquaEl tengelye csak az egyik végén van rögzítve. Fektetett állapotban lehetnek hátrányai a dolognak.
8/12 YourDestiny válasza:
Nekem több is volt belőle még régen, és egy idő után zörgött, valószínűleg az egy ponton való tengelyrögzítés miatt. Nappal nem téma, de nálam a szobában volt, így éjszaka engem nagyon zavart. Mondanám, hogy olcsó húsnak híg a leve, de lengyel szűrő létére mégcsak nem is olcsó, inkább viszonylag drága.
9/12 anonim válasza:
Mindkettő volt és egyik sem jött be nagyon. A szűrőknek mindig lesz hangja de nem mindegy milyen zajhoz vagy te szokva. Azért az Eheim biztos, hogy jobb választás de abból is az Aquaball talán a legjobb.
10/12 anonim válasza:
Aquael Fan 1-em volt, és nem tartom hangosnak! Kb. 1 méterre volt a fejemtol, és normálisan tudtam tole aludni!
Eheim pick up 2010-t nemtudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!