AquaEl nano akváriumban cserélhető a világításban az izzó, ha kiég?
Igen, valószínűleg egy sima csapos kompakt.
Az az akváriumnak hazudott bólés tál viszont valami iszonyat.
Növényesnek viszont nem elég a fény.
Pláne, ha a 30-ast veszed, 3 db ilyen is kellhet!
Lehet kapni magát a lámpát külön
Az izzót én kerestem anno, mert van egy ilyen lámpám, ami kb 3-5 hónap után kiégett, de nekem még volt rá 1 év gari és így kaptam bele új izzót. Ez még világít amíg világít, aztán nem tudom mi lesz.
Az izzója együtt van a kábellel, egybeöntve a foglalattal, egy csavar tartja, kivehető az egész bele, de ha kiveszed csak a fekete műanyag borítás marad foglalat nélkül.
Amikor én kerestem, nem árultak hozzá izzót, a boltban is kérdeztem ahol a lámpát vettem, ők is próbáltak szerezni, de nem volt a nagykerben sem, és sehol.
Külföldön pedig elvileg árulják, szóval lehet, hogy már itt is lesz, vagy már van azóta, mert én kb fél éve néztem.
Köszi! :)
Külön már láttam, csak valahogy nem értem, miért ennyibe kerül, szinte egy új szett ára. Ezért gondoltam, hogy rákérdezek :)
Gondoltam a saját összeállításra, de megtetszett ez a csiptetős megoldás, főleg, ha jár hozzá :)
Igazából "szülőszobám" már van, illetve még egy 112 literes akváriumom, most ebbe szereteném belevetni magamat :) Lehet, hogy garnélák is otthont találnak benne, de ez majd csak később... Ha egyáltalán lesz... :) A szobámba csak ekkora férne sajnos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!