A guppi és a platti birja-e a 20C°-ot?
Figyelt kérdés
Mennyi hozzá a fűtő, ha kell 55 literes akváriumhoz?2012. aug. 14. 18:44
2/5 anonim válasza:
fűtőt 1500 ft tól határ a csillagos ég-ig tudsz vásárolni használtat is láttam 1000 körül de ez zsákbamacska
3/5 anonim válasza:
nálunk is kezd hideg lenni az aksi nálam még 23 fokos a guppijaim vannak nekem is szerintem ez még belfér az "okosok" 15-30 fokos tartományt írnak de szerintem 20 fok az alja, ha csőtörés van áramszünettel fűszerezve akkor 19 fok de ennél alább nem érdemes menni, én legalább is még nem próbáltam
4/5 Platypus válasza:
A Margitszigeten az aranyhalas tó tele van guppival. És télen jó ha 10 fokos az a víz. Mégis élnek és szaporodnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy az én saját háziállatomat, amiért felelős vagyok, kitenném ilyen körülményeknek. De az tény, hogy a faj képes alkalmazkodni a hidegebb vízhez. És az is, hogy a díszhalgyárakban tömegtermelt egyedek ellenállóképessége tart a nullához. Egy kommersz bolti guppi akár már a 20 foktól is halálos megfázást szedhet össze. Egy kisebb termosztátos fűtő max. 2000 Ft, használtan meg bagóért megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!