Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Csak szerintem kevés érte ennyi?

Csak szerintem kevés érte ennyi?

Figyelt kérdés

Van egy akváriumom, amit elszeretnék adni, 15.000-re tartottam mindennel együtt. Volt egy jó pár jelentkező, egyiknek túl nagy, a másiknak meg túl kicsi.. Volt olyan is aki 5 ezret akart adni érte, na azt már nevetségesnek tartottam, szóval annyiért biztos nem adtam volna. Ma pedig egy ide valósi csávó érdeklődött, de ő meg csak 10-et tud adni érte, ezen gondolkodom hogy oda adjam-e annyiért... Ti oda adnátok? Nagyon bizonytalan vagyok, de a pénz meg nagyon kell most. ://

itt van minden infó róla. :

Eladó 65 literes akvárium mindennel együtt!

69cm hosszú, 27cm széles, és 37 cm magas.

-Világítás, egy 20w-os daylight, és egy 18W-os akváriumi növényes cső van benne ( [link]

- 450L/órás teljesítményű Szűrő, ami egyben levegőztet is. ( [link]

-Atman típusú automata fűtő. ( [link]

-növénnyekkel (vizikalász, gömbmoha, vizipáfrány, jávai moha stb..), aljzattal, akváriumi hőmérővel, halakkal (3db platti ), tornyos csigák is vannak benne, + pár darab tányéros csiga is. 2 db mangrove gyökér.

-Direkt ehhez az akváriumhoz készült méretre, stabíl vas állvány.

-Sera aljzat tisztító is van hozzá ( [link]

-Van kb 1-1,5 hónapra való haltáp is hozzá.

ÁR: 15.000 FT.

2012. aug. 14. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha 1 évnél nem régebbi, 12 ezer lenne érte a legkorrektabb ár.
2012. aug. 14. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Állvánnyal együtt (ha az néz is ki valahogy), korrekt ár a 15 ropi.

A szűrő gyenge, azt mindenképpen cserélnie kell a következő vásárlónak. A típusa sokat jelentene, mert ha pl, Eheim, akkor ér valamit, ha noname, akkor semmit.

A dupla fénycső az egyetlen, ami miattmegér 15 ropit, persze csak akkor, ha igényesen van beszerelve.

2012. aug. 14. 15:06
 3/4 YourDestiny ***** válasza:
Állvánnyal együtt nem drága érte a 15, ha nem túl régi akvárium.
2012. aug. 14. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem régi az akvárium.

Úgy döntöttem hogy 10ért oda adom. De állvány és szűrő nélkül, meg az aljzat tisztítót se, adom, meg kevesebb növényt. Mert találtam itthon kicsit kisebb akváriumot, és azt berendezem.

Köszi a válaszokat.

2012. aug. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!