Melyik kereskedés ez?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik kisállat kereskedésben készült ez a videó? :)
Hát azt nem próbáltam, nem tudom, de szerintem nem egy akváriumba valók, főleg mert a törpetarisznyának kéne sózni a vizet enyhén - nem brakkvíz, csak egy kis sót bele - azt még más halak simán tolerálják, mint molli, vagy dániók.
Viszont az ilyen kis nano halak, garnélák kalászhalak meg inkább a lágyabb vizek kedvelői, ők nem tolerálnák a sót szerintem kis mennyiségben sem.
Mondjuk a red cherrys kalászhalas látványosabb.
A törpetarisznyákok nálam sokszor elbújtak. Ha percekig ültem mozdulatlanul, akkor előmerészkedtek, de ha csak odamentem hozzájuk, spuriztak be a kő mögé.
Hát nemtudom, gondolom ha másnak is sikerült tartani, akkor lehet.
Mi meg ezt a sima piros-fekete törpetarisznyát láttuk Horvátországban, csak az valami tengeri faj volt, de tök ugyanúgy nézett ki mint ez az ördög.
Azt csinálták, hogy ha leültünk egy kőre 5 percre mozdulatlanul, akkor előbújtak mindenféle lyukakból. Ezek a part mentén voltak ahol így néha lefröcskölődtek vízzel, ahogy hullámzott a tenger.
Murteren ( ott voltunk) meg ilyen zöldes, de olyan édesek voltak, 5 cm-nél nagyobbat nem is láttam. Még a lábamra is felmásztak. :)
És esetleg törpe gömbhalakkal? :P Annak olvastam brakk, és sima csapvizet is, szóval gondolom egy kis só vagy jó / vagy rossz sem lehet neki..:) De hogy jönne ki a rákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!