Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik kereskedés ez?

Melyik kereskedés ez?

Figyelt kérdés

Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik kisállat kereskedésben készült ez a videó? :)

[link]

2012. aug. 13. 16:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kapja el őket. Csak a bettát, vagy a guppit, ami ilyen fátyolos, azt megszabdalja, de a pl zebradániót, ami elég gyors is, azt nem bántja.
2012. aug. 13. 18:40
 12/33 anonim ***** válasza:
Egyébként konkrétan szerintem a döglött halat előbb megeszi mint az élőt. Vagy a rákkaját, lehet kapni neki való pl sera crabs naturals-t.
2012. aug. 13. 18:42
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem eleségnek szánnám a halat. Csak ez előtt még garnélás törpe pettyes kalászhalas akváriumot szerettem volna, de megláttam ezeket... kalászhalat is megcsípkedné? Garnit is?
2012. aug. 13. 18:48
 14/33 anonim ***** válasza:

Hát azt nem próbáltam, nem tudom, de szerintem nem egy akváriumba valók, főleg mert a törpetarisznyának kéne sózni a vizet enyhén - nem brakkvíz, csak egy kis sót bele - azt még más halak simán tolerálják, mint molli, vagy dániók.

Viszont az ilyen kis nano halak, garnélák kalászhalak meg inkább a lágyabb vizek kedvelői, ők nem tolerálnák a sót szerintem kis mennyiségben sem.

2012. aug. 13. 18:58
 15/33 A kérdező kommentje:
Opp.. tényleg. :) Gyöngy dánió jöhetne szóba, csak még akkor fűtőt is kell venni.. Azt nem adtak az aksihoz sajnos.
2012. aug. 13. 19:06
 16/33 anonim ***** válasza:

Mondjuk a red cherrys kalászhalas látványosabb.

A törpetarisznyákok nálam sokszor elbújtak. Ha percekig ültem mozdulatlanul, akkor előmerészkedtek, de ha csak odamentem hozzájuk, spuriztak be a kő mögé.

2012. aug. 13. 19:07
 17/33 anonim ***** válasza:
a fűtő drótján is kimászik a tarisznya
2012. aug. 13. 19:09
 18/33 A kérdező kommentje:
Le van fedve az akvárium. Csak úgy tetszenek ezek a rákok, meg amiker Horvátországban is láttam aprócskák. Valaki mesélte itt GyK-n hogy onnan hozott és akváriumban tartja. Ott is volt kis zöldes a köveken, de egész nagy ököl méretű is, aminek a "keze " tövében szivárvány színű csíkok voltak.Azt is lehetne tartani tengervízben? Csak nincs szívem befogni szegényt. Meg azt sem tudom, hogy védett- . És sós vízzel sem volt még dolgom...
2012. aug. 13. 19:14
 19/33 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, gondolom ha másnak is sikerült tartani, akkor lehet.

Mi meg ezt a sima piros-fekete törpetarisznyát láttuk Horvátországban, csak az valami tengeri faj volt, de tök ugyanúgy nézett ki mint ez az ördög.

Azt csinálták, hogy ha leültünk egy kőre 5 percre mozdulatlanul, akkor előbújtak mindenféle lyukakból. Ezek a part mentén voltak ahol így néha lefröcskölődtek vízzel, ahogy hullámzott a tenger.

2012. aug. 13. 19:23
 20/33 A kérdező kommentje:

Murteren ( ott voltunk) meg ilyen zöldes, de olyan édesek voltak, 5 cm-nél nagyobbat nem is láttam. Még a lábamra is felmásztak. :)

És esetleg törpe gömbhalakkal? :P Annak olvastam brakk, és sima csapvizet is, szóval gondolom egy kis só vagy jó / vagy rossz sem lehet neki..:) De hogy jönne ki a rákkal?

2012. aug. 13. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!