Melyik kereskedés ez?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik kisállat kereskedésben készült ez a videó? :)
Hát igen..:) Már csak be kellene szereznem.. :)
Egyszer régen láttam egyik kereskedésben egy majdnem ököl méretű rákot , olyan volt mint a t. rák, csak ez fehér volt, és nagyon szép. De gondolom annak nagyobb akvárium kell..:/ Nem tudom abban a ker. ben lehet -e még kapni rákokat. Annak volt kimászója, mindene..:)
Nem remeterák volt? Annak kell csigaház a hátára, abban lakik. Vannak köztük tengerben élők is, pl a calcinus elegans (nekem olyanom van az kék lábú).
De van olyan remeterák ami szárazon él, annak elvileg csak egy tál víz kell inni és sivatagi terrárium/akvárium víz nélkül, alulra homok, meg gondolom egy erős lámpa, kb 30 fok, és az döglött tücsköket, bogarakat kajál, azok közül van több színű, hát pl a (Pagurus Bernhardus) az olyan drappos fehéres:
De a törpetarisznyának ördög feje van és azért sem tetszett már egy idő után. Pl ha úgy nézed, hogy a két felső kiálló szeme lenne a szarva, akkor lejjebb van neki középtájt két szeme, orra és szája - és úgy már nagyon ronda feje van. De asszem hogy az csak a kitinpáncélja, vagy nem tudom :)
Jó régen nekem is tetszett, csak utána nem, mert engem nézett és olyan volt, mint egy ördög :D
A kéklábú pók szerűtől nem félek, az nem néz olyan gonoszan :D
x"D Vajon ő mit gondolhatna ha tudna...? :))
Ugye csak vacsinak lehetne mellé rakni halakat? ( Mert a videóban is mondja, hogy lehet, de hát sokat mond az... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!