Mi tudtok erről? www.aquadepo.hu/product_info. Php/ista-co2-diffuzor-3in1-p-8826
Szokott előfordulni hogy nem a lapka teljes felületén porlaszt?
Milyen reduktort és palackot ajánlotok ami jó és nem a leg drágább?
Minden diffúzor esetén előfordulhat, hogy nem a teljes felületén porlaszt. Ez a nyomás nagyságán is múlik. Akkor van gond, ha ugyanolyan nyomáson idővel kevesebbett porlaszt. Olyankor hidrogén peroxidba kell mártogatni, mert az lemarja az algákat a kis lyukakból.
A reduktor és a palack meg olyan legyen, amilyet szeretnél és amekkora az akváriumodba illik. Egy 80 grammos palack pl. elég egy 30 literesbe, 2-3 hétig, de egy 120 literesbe nagyon sűrűn kéne újat venni, akkor már jobban megéri egy nagyobb palack.
Levideóztam gyorsban, de nem takarítottam ki. Egy 10 kilós hegesztős CO palack van mögötte, azon pedig egy Kayser reduktor (hegesztéstechnika boltból). Feljebb kéne venni a CO2-t, akkor visszaszorulna az ecsetalga, csak a halak miatt nem akarom, nehogy kinyírjam őket, mert nincs időm figyelgetni hogy mikor pipálnak. Tápoznom is kéne a növényeket, mert mostanában nagyon elhanyagoltam. Le is kéne vágni őket, rendbe kéne tenni, de majd ha nem leszek hulla fáradt. Szóval most nem a legszebb. Ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!