Miért pusztultak el a guppijaim?
Már régen nem tartok guppikat, de gondoltam megkérdezem. 120 literben voltak heten-nyolcan. Szűrés 450 l/h
Volt még 5 rózsás márnám és pár zebra dánió.
Mégis egy-két hónapon belül az összes guppi elpusztult. A többi halam még jó sokáig vígan elvolt. Utána még egyszer megpróbálkoztam a guppikkal, úgyanígy jártam. Régóta vannak akváriumaim, soha semmilyen más hallal nem voltgondom. ípedig úgytetszenek a guppik... Mi lehet a gond? lehet a só hiányzott? nem tudom...
Ok, lehet beszerzek még egy szűrőt, hátha beválik.
Köszi mindenkinek
Természetesen díszmárnára gondoltam, a szűrőben pedig igazad volt, be fogok szerezni egy jobbat. Bár azt továbbra sem értem, hogy miért csak a guppikkal jártam így. Minden más halam szép hosszú életet él/élt meg.
Neked is köszi a választ
Teljesen biztos, hogy a díszmárna terrorizálta őket. A fátyolos úszókkal rendelkező halak pedig méginkább vonzzák a többi halat. Ő az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!