Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A kepen lathato uborkat...

Ilyes levente54 kérdése:

A kepen lathato uborkat megkell e fozni az alganyalonak vagy csak nyersen lehet be adni nekuk?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 2. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%

a természetben sem főzi meg nekik senki


rakd csak be nyugodtan :)

2012. aug. 2. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy uborka? Mert így elsőre cukkininek tűnik. Meg szoktam főzni, de nem sokáig, 1-2 perc, akkor nem is nagyon kell kötözgetni, jobban lent marad. Max ráteszek egy kis követ, úgy is meg tudják enni.

De nyersen is lehet, csak akkor lehet, hogy bent lesz vagy 2 napig, mire egyáltalán el kezdik enni.

2012. aug. 2. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Első! De a természetben akkor eszik, mikor egy kicsit elkezd szétmenni, bealgásodni, megrohadni.

Ez több nap. Ezt fel lehet gyorsítani forrázással, főzéssel.

2012. aug. 2. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 bamboochatheone ***** válasza:
Egy kis pohárba ujjnyi vizet raksz, bele az uborkát, és mikróba vagy egy-másfél percig főzöd. Kihűtöd és az ancik imádni fogják.:D
2012. aug. 2. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is az utolsó válaszoló módszerével szoktam csinálni.
2012. aug. 2. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Főzve. Akkor is a közepét fogják először megrágni, mert az puhább mint a széle.
2012. aug. 3. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen muszaly mikroban megfozni vagy kalyhan is lehet?
2012. aug. 3. 08:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Kis lábosban, kis vízben.
2012. aug. 3. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 Platypus ***** válasza:
Nem kötelező megfőzni, de praktikus. A természetben nem gond, ha rothadó növények vannak a vízben, mivel nagyságrendekkel nagyobb vízmennyiségekről van szó, hatalmas biológiai lebontó kapacitással(iszap és társai). Egy akváriumban viszont sokkal érzékenyebb a stabilitás, egy adag bomló zöldség már megárthat a vízminőségnek. A forralással úgy tesszük gusztusossá a kaját az algaevőknek, hogy nem kell a bomlás hátrányaival számolnunk. És az sem egy utolsó érv, hogy ettől lesüllyed a zöldség, és nem kell mindenféle trükkökkel lent tartani.
2012. aug. 3. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

miért lettem így lepontozva? Csak az igazat mondtam


(első voltam)

2012. aug. 3. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!