50 literes akváriumba milyen halakat vennétek?
Figyelt kérdés
Képzeljétek el, hogy most van egy vadiúj csilivili berendezett 50 literes akváriumotok. Ezután elmentek egy (avagy több) állatkereskedésbe. Milyen fajtájú, és az egyes fajtákból hány darab halat vennétek?2012. júl. 31. 21:37
1/21 anonim válasza:
törpe gömbhalat vennék olyan 8 db körül :)
3/21 anonim válasza:
Nem vennék csak úgy találomra halat, hanem előbb nézegetném a halakat a [link] weboldalon és amelyiknek az igényei megfelelnek az akváriumomhoz és tetszik is csak akkor mennék el az állatkereskedésbe megvenni a halacskákat.
4/21 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem itt, hogy ne találomra legyen. Gondoltam majd ahány ember annyi ízlés alapján összejön 2-3 variáció.
2012. júl. 31. 21:54
5/21 A kérdező kommentje:
A díszhal.infot pedig már olvasgatom egy ideje.
Megjegyezném, hogy egész egyszerűen hihetetlen, hogy díszhal témában az ember ne tudjon úgy kérdezni, hogy ne gorombítsák le. Még akkor is ha még semmi bajt nem csinált.
2012. júl. 31. 21:57
6/21 anonim válasza:
Először azt kell tudni, hogy mit takar az a "vadiúj csilivili berendezett" , és itt konkérétan a szűrésre gondolok. Írd le a pontos márkát, típust! Ha az rendben van, akkor pl:
6 hím guppi+ 6 panda páncélos harcsa
8 amanda lazac + 4 törpe szívó harcsa + 1 pár törpe gurámi
6 sárga fantom lazac + 6 törpe páncélos harcsa + 1 pár méz gurámi.
7/21 anonim válasza:
Eheim 2008 belső szűrő, ami levegoztet is, kapacitás 150 l/h.
Jager fűtő, 50W, állítható hofokszabalyzos.
Világítás 1 db 15W-ös neoncső.
8/21 anonim válasza:
Előző a kérdező voltam, csak másik névvel jelentkeztem be.
9/21 anonim válasza:
Nekem régen ekkorában zebra dániók voltak. Szép volt úgy
10/21 anonim válasza:
Guppi 4 db, betta 1 hím, 3 algaevő, neonhal 7db, 1 2db aranyhal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!