11/13 anonim válasza:
Van elite-m, azt mértem le, igen. Még a 6 literes akváriumba is befér, mert ahhoz is használtam, hát volt amikor Red Cherry garnélákat raktam bele.
Teljesen halk volt kb 2-3 évig, utána elkezdett kicsit zörögni, de ha minimumra veszem, úgy halkabb :)
12/13 anonim válasza:
Hja és egyébként pici szivacsa van, kb 4x4x4cm kocka.
13/13 Platypus válasza:
Szerintem egy légpumpával hajtott talajszűrő jó megoldás lenne. Egyáltalán nem látszik, csak olyan helyet foglal, ami amúgy is kéne a talajnak és jó a biológiai szűrése.
Ha egy kicsit kreatív vagy, magadnak is tudsz barkácsolni. Csak egy sűrű rács kell a talaj alá, egy "kémény", ahol feljön a levegő, és egy légpumpa, ami a kémény alá lenyomja a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!