Megeri akvariumot teljes felszerelessel HASZNALTAN venni? Halakat is adnak hozza.
Figyelt kérdés
Csak nem tudom hogy mukodik ilyenkor az attelepites, ha ujra be kene inditani az akvariumot...2012. júl. 19. 14:03
2/8 anonim válasza:
Használtan nagyon megéri! :) Én is úgy kaptam, 10 000 -ért 54 literest teljes felszereléssel, nagyon megérte! :) Persze nézd meg a szűrést.. stb..
3/8 A kérdező kommentje:
egy 90 literes 13.500 ft, egy 60 literes pedig 11.500 ft es erdekes h ad hozza meg nehany afrikai sugert, ha jol ertettem.de itt a kep: [link]
2012. júl. 19. 14:32
4/8 Frontosa válasza:
Mi számít teljes felszereltségnek? Adja hozza a tetőt világítással is?
Üdv,
5/8 YourDestiny válasza:
A szűrő gyenge, az afrikai sügereket pedig egyből vigyed is a boltba, mivel nem 54 literbe való halak. Na és az egyedszám, valami borzasztó, amit az illető művel a halakkal, a legjobb döntést hozta azzal, hogy megválik az akváriumtól. Bíborsügérnek vagy vörös tarkasügérnek nézem őket, belőlük 100 literre való 1 pár.
6/8 anonim válasza:
Az enyémben volt( 54 liter):
-vízmelegítő
-szűrő ( EHEIM )
-a teteje világítással
-dekoráció
7/8 A kérdező kommentje:
a helyzet a kovetkezo:a halakat odaadnam egy uzletbe.Az akvarium erdekel igazan, mert az uj az draga.Van teto hozza,igaz csak 8 Wattos neonnal, 25 W futes es talan 200 l/h filter.es persze, ami meg a kepen lathato.A futes megoldhato ugy hha elkerek tole egy masik ugyanilyen szurot es ket szuro lesz 60 literben?A 25 W futes es a 8 watt feny eleg?Noveny nincs benne, azt mondja, a sugerek mind megeszik a novenyeket, igy hat nem tett bele.11500 ft nem talalnek 60 literes akvariumot, 13000 ideadna minden felszereleset.
2012. júl. 19. 21:32
8/8 YourDestiny válasza:
Élő növényt kell bele tenni, fontos szerepük van egy jól működő akváriumban. 54 literhez 50W-os fűtő való, de 25W-al is elmegy, max. tovább fűt, tovább világít. A világítás gyenge, minimum egy 15W-os fénycső kell bele, viszont az alatt is legfeljebb mohák vagy vízilándzsa (anubias) félék maradnak meg, 2x15 W lenne az igazi. Ha gyári tető, abban 15 W-os világításnak kéne lennie, 60 centiméteres hosszhoz az való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!