Amikor használom a bio nitrivec-et akkor ki kell venni a halakat a vízből?
Ne vedd meg a halat 24 óra után, én így is várnék egy hetet. Olvasd el, mennyit kell adagolni a vízhez. Én új akvárium indításánál csak egyszer szoktam alkalmazni. Viszont nem értem minek a nitrivec. Ha hajlandó lennél megvárni, amíg kialakul a bacikultúra természetes úton (2-3 hét), nem kéne a vízbe semmilyen lötty. Rosszat nem csinálsz vele, csak épp felesleges pénzkidobás volt.
ui.: 15 literben nem tartható betta és más hal se.
Nitriviccel nem tudom, mert soha nem használtam még olyat, pedig sok halam van. Én úgy szoktam, hogy állni hagyom a vizet 2-3 hétig kb, növényekkel együtt, talajjal együtt, hetente cserélek egy kis vizet benne, aztán bedobom a halat.
De a 15 liternél kb tökmindegy mit csinálsz, az túl kicsi, jobb lenne egy 30 literes, de mindegy. A 15 lityósba csak csigákat tennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!