40-45 literes akváriumban 3-4 guppi és neonok (mennyi? ) vagy esetleg más hal jól érezhetik magukat?
Guppit lehet, de neont nem. Neonnak 80-90 litertől felfelé az ideális, mert nagy csapatban érzik jól magukat, és nagy úszóteret igényelnek. Guppiból tehetsz 5-6 db-ot ekkora helyre, de igazság szerint én csak hímeket tennék, hogy ne szaporodjanak. A nőstényekkel az a baj, hogy sose tudhatod, hogy vemhes volt-e, mikor hozzád került, vagy bármi.
Amit tehetsz még 40 literre, az ezek közül valamelyikből egy kisebb csapat:
Vagy még a garnélák:
[link] ebook-okat olvasd el
És már belinkeltem a diszhal.info-s linket is, ott meg leírja a neonhal minimális igényeit. De nagyon remélem, hogy Murr, Platypus, Hable vagy bárki más is írni fog ide és majd nekem fognak igazat adni!
Ilyen akvárium méreteknél el lehet felejteni a guppit, meg a neont.
Ilyenbe ezekből lehet tenni egy 10-12 fős csapatot. Csak némelyiknek le kell lágyítani a vizet, de van, ami tartható sima csapvízben.
A lényeg, hogy ilyen 30-40 liter körül 2-3 cm es halak közül kell válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!