2 guppi egy 3 literes akváriumban kényelmesen elfér?
Figyelt kérdés
Meg persze van 1 növény és 1 köcsög.(ne értsétek félre a köcsög szót)2011. jún. 22. 20:50
1/11 foxicom válasza:
Remélem 30-at akartál írni.....!
És akkor is 1hímet és 3nőstényt kell tartani!
NEHOGY ESZEDBE JUSSON ILYEN BAROMSÁG!!!!
ÁLLATKÍNZÁS!!!
2/11 kzs válasza:
Csatlakozom az előttem íróhoz:
3 literes "akvárium" még viccnek is rossz. Ivatásra sem alkalmas, nemhogy haltartásra.
NAGYÍVBEN FELEJTSD EL !!!
3/11 anonim válasza:
NEM!!! 3 literes ,,akvarium''ban NEM tarthatsz guppikat!!!
4/11 Platypus válasza:
3 literben nem lehet halat tartani. Nem képes kialakulni az a baktériumflóra, ami tisztán tartaná a vizet. A halak a saját vizeletükben mérgeződnének még napi vízcsere mellett is. Továbbá úszni sincs hely.
Viszont egy ekkora edényben remek Artemiás akváriumot rendezhetsz be. Nem kell hozzá más, mint literenként 30 g konyhasó, 1 csipet pete és némi dekoráció. A petét halas boltban veheted meg úgy 500 Ft-ból.
Ez itt az enyém:
6/11 anonim válasza:
Platypus.Abból a szarból mi lesz ami ott úszkál benne?
7/11 anonim válasza:
Mi az, hogy abból a sz@rból mi lesz? Leírta, hogy artemia, semmi más nem lesz belőle. Max. megnőnek kicsit.
9/11 anonim válasza:
Ilyen bazi poharat én is kaptam amikor bettáztam. Az ajándékozó később megsértődött, mikor látta, hogy nem halat raktam bele, hanem broméliát. :)
10/11 anonim válasza:
Jujj nm toom,mert olvastam a diszhal.info vagy hol hogy hal/liter a szivarvanyos guppiknal, de akkor is 3 literben 2 guppit az mar sztem is marhasag meg az is aki kitalalta,hogy hal/liter a guppinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!