500 literes aksiba hány guppit tarthatok tenyésztéshez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
guppi tenyésztő vagyok már lassan 2 évtizede, és szülinapomra kaptam egy 500 l akváriumot.de nem tudom, hogy mennyi hal legyen benne.
Már vagy valami 4 kisállatboltba viszek guppikat nagyon régóta.
van még 2 db 150 literes akváriumom is!!(esetleg szülő akváriumnak)
2012. jún. 9. 19:39
1/3 anonim válasza:
Eléggé átlátszó........ Amúgy vállalkozó vagy? Nem tudod pontosan hány boltba "szállítasz"? Számlát tudsz adni a halakról? És mi olyan nagy cucc van abban a 2db 150 literes akváriumba? :O Nekem meg van egy 150 literes akvárium, egy 10.000 literes medence és egy kb ugyan ekkora kerti tó is. Ja és az 1000 literes esővízgyűjtőt nem is mondtam......
2/3 anonim válasza:
2 évtizede tenyésztő?:D Akkor uram, mi kérdeznénk, nem Ön ekkora agyatlanságot... Az alatt a 20 év alatt nem ragadt Önre némi tapasztalat? És miért ír úgy, mint egy butus tizenéves, ha állítása szerint legalább 30-40 éves?
3/3 anonim válasza:
Ez a kérdés a commentekkel feldobta a napom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!