160 literes akváriumban hány aranyhalat tarthatok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 23:58
2/7 anonim válasza:
Medence: Minimum 200 literes
Halnépesség: 200 literre 3-4 hal;
Az akváriumod kicsi.
3/7 anonim válasza:
bocsi ,lemaradt a link amiből kiemeltem a részletet
4/7 Frontosa válasza:
150 litertől már ok, persze az nem baj ha nagyobb. Általánosságban 50 litert számolunk 1 Aranyhalra, tehát 3 mehet.
Üdv,
5/7 YourDestiny válasza:
A 150 liter pont az alsó határ, 3 aranyhal már tartható benne, de ez a plafon. Bár szerintem egy akvárium sokkal üresebbnek néz ki 3 nagy hallal, mint sok kicsivel.
6/7 anonim válasza:
Egy normálisan növényesített és berendezett akvárium nagyon szép tud lenni 3 aranyhallal. Én nagyon bírom őket, pedig alapjában véve én is garnélázok és nanohalazok. De otthon egy ilyen aranyhalasat rendeztem be, egyáltalán nem üres, szépen beússzák.
7/7 YourDestiny válasza:
Nálam nagyon-nagyon rég voltak aranyhalak. Pillanatok alatt megdézsmálták a növényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!