Szeretnék tengeri csikóhalat. Mit kell tudni a tartásukról?
Figyelt kérdés
Mindenre kíváncsi v. ok.2008. ápr. 25. 19:34
1/2 anonim válasza:
Először is 1 tengeri akvárium! Ami hát mit ne mondjak nem 1 egyszerü rendszer. Először ajánlom figyelmedbe az ezzel kapcsolatos weboldalakat, ott majd tájékozódhatsz. Hidd el rengeteg információ van, a tengeri akváriumoktól.
De így, h most mondjam el a csikóhalak tartását? Nem hinném sok értelme lenne.
Ha utána olvastál az alapvető dolgoknak (áraknak de ez mellékes)és még utána is van benned szándék akk. szivesen segítek!
Üdv
2/2 anonim válasza:
szia, én is akartam csikóhalat, osztálytársam apjának állatboltja van, a felszerelés kb. 100 ezer ft hozzá, maga a csikóhal is ennyi, ha nem megfelelő hőmérsékletű a víz, megdöglik, ha magányos bánatos lesz megdöglik, szóval szerintem macerás. Tehát ahhoz, hogy MINDEN meglegyen, legalább 300-450 ezer ft-odba kerül, vagy többe, és havonta is sokat kell rá költeni. De én is azt tudom mondani, olvass utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!