Kezdő akvarista vagyok, jó tanácsok?
Sziasztok!
Pontosabban csak leszek ha nyáron mindent össze tudok szedni ami kell és tudok már annyit elméletben ..
Van egy 70 L-es akváriumom amihez járt egy szűrő és talán egy hőmérséklet szabályozó legalábbis annak nézem :S
Az akváriumnak van teteje amibe be van építve egy 230 W-os neon cső. Ez az egész kb 6 éve áll a garázsban egyszer volt használva meg 10 éves koromban de aztán el lettek ajándékozva a halak pár hónap múlva.. Tudom hogy ennyi vízbe nem szabad sok halat rakni és olyan halakat szeretnék akik kicsit strapa bíróbbak és elviselik a kezdőségem. Nekem nagyon tetszenek a törpe gömbhalak bár gondolom ők nem kezdőknek valók :S Tehát ki tudnátok segíteni pár jó tanáccsal, tapasztalattal ? Vegyek új szűrőt ? Mert ez a mostani eléggé tropa és tudom ez elég hülye kikötés de nagyon rossz alvó vagyok és olyan kéne ami szinte hangtalan...
Bocsi hogy kicsit hosszú lett és előre is köszönöm a válaszokat !:)
Díszállatkereskedésben is szoktak árulni neoncsöveket.
Villanyszerelési boltban ritkán van Daylight 6500 K-s cső, ott általában csak szobai neonokat árulnak (2700 K) és az nem olyan jó növényekhez.
Növényt meg vegyél bele anubiast, gömbmohát, ezek bírják az alacsony fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!