Cerberosz kérdése:
5 cm átmérőjű luk elég a bútor hátulján a csövek kivezetésére?
Figyelt kérdés
adott2012. máj. 18. 20:01
1/5 anonim 

válasza:

Hát te tudod milyen és mennyi csövet akarsz rajta átvezetni... nyilván 3 db fél centis csőhöz elég, de 5 db 1,5 centishez már nem :D
2/5 anonim 

válasza:

Én úgy csináltam meg a hátulját, hogy nincs telibe a fa, hanem csak két oldalt van egy-egy széles csík, de vastag bútorlapból hogy merevítse jól, így a közepe hátul nyitott és ott a csövek, meg a kábelek is lazán elférnek.
Vagy fúrjál 3 lukat (2-t a két csőnek és egyet a hosszabbítónak).
3/5 anonim 

válasza:

Nekem a külső szűrőm kifolyócsöve 25-ös külső átmérőjű. A dugvillák sincsenek 5 centi szélesek. Szerintem elégnek kell lennie. De tényleg te tudod, hogy minek kell átférnie.
4/5 anonim 

válasza:

ja csak lehet hogy nem tudod pont ott átvezetni egy lukon a 2 csövet, mert van neki egy merevsége és megtörhet a cső ha nagyon feszíti egymást a kettő.
Meg csak jobb ha 3 különböző helyen vannak lyukak, mert mivan ha menet közben kitalálod, hogy nem baloldalt akarod vezetni a csöveket, hanem jobboldalt, tehát érted. Legyen választási lehetőség, ne akkor kínlódjál hogy rossz helyen van a luk, amikor már rajta van az akvárium.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a baj csak annyi h a bútor rendelt,meg is jött... 2 oldalt ajtós középen nyitott... és már nem igazán tudok rajt változtatni... remélem h elég lesz... utólag mennyire necces kiszélesíteni a lyukat? ráspollyal megreszelni stb. ?
2012. máj. 19. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!