A helenám (csigaevő csiga) petéket rakott az akvárium oldalára, ha azok kikelnek ugyan úgy felfognak majd nőni nem eszik meg őket?
Büszke vagyok magamra.:D Már jó rég 2hónapja kb vettem 2 csigaevő csigát, és ezekszerint pont úgy sikerült őket összeszedni, hogy fiú lány....:D Múltkor láttam őket párosodni, de nem mertem biztosra állítani, hogy azt csinálták, na szóval az lenne a kérdésem, hogy:
1. Ha kikeltek a kiscsigák akkor( szerintem pár nap még a petéből kikel...) Akkor a nagyok nem fogják őket megenni? Tudják hogy egy fajból valók? Mert van bent még vagy 100 tányér csiga azokat pusztíthatják...
2. Milyen időközönként rak le petét?
Köszi szépen:)
Mikor volt az a múltkor? Mert ezek a csigák nagyon lassan bújnak elő a petéből... Aztán meg beássák magukat a talajba, sokáig nem fogod látni őket. Arra vigyázz, hogy esetleg a halak ne egyék meg őket.
Fajon belül is megtámadják egymást - nem tudom láttad-e már - az állatkereskedésben is a csigaevős akvárium tele van az üres házaikkal, mert egymást falják fel. De nálad ettől nem kell félni, a 100 tányér csiga elvonja a figyelmüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!