Van olyan hal amit lehet tartani 50 literben, viszonylag kicsi, mutatós, nem csipkedi le a növényeket, nem érzékeny a ph-ra és az nk-ra?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 09:14
1/7 anonim válasza:
a guppik nagyon szépek, és nem bántják a növényeket a tapasztalataim alapján! a szaporulatra számíts, ezért csak egy nőstényt vegyél, a többi legyen hím. fordítva is csinálhatod, csak akkor az nem olyan mutatós... szinte csak "csúcsminőségű" egyedeket válassz! persze elég az, ha mondod, hogy melyiket szeretnéd. a nőstény legyen erősebb felépítésű. a tápozást változatosra állítsd be, legyen köztük sok forrázott zöldség, saláta, répa, és speciális guppi eledel is.
2/7 anonim válasza:
Ha guppiknál maradsz, akkor olyat nem szabad, hogy 1 nőstény, több hím, akkor már inkább csak hím legyen!
8-10 db.
3/7 anonim válasza:
50 literes akváriumba én eltudnék képzelni egy szép endler guppi csapatot. Ha nem akarsz szaporulatot akkor csak hímeke tegyél az akváriumba
5/7 anonim válasza:
Én eltudnék képzelni egy gyönyörű bettát 50 literbe esetle 2-őt de az kicsi szerintem de nem biztos bettával nem vok tapasztalt.De guppi az lehetlátványos egy raj.
6/7 anonim válasza:
Smaragd törpe razbóra - Danio erythromicron
7/7 anonim válasza:
ekkorában szerintem tarthatsz 1 hím bettát, mellé olyan kis csapathalat, ami nem fér a szájába..
pl: normanis lampeye vagy amanda lazac vagy gyűrűs bohóccsuka nálam működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!