2/5 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy 30-40 nekem mindig 100 fölöt jönek ki multkor is 112 lett.Legfeljeb azért 30-40 mert nem látsz többet mivel megeszik őket.Na szóval a terhes haladat rakd külön egy kis akváriumba ha meglátod a kis halakat akkor egy kis beföttes üvege halázd őket anyátol külön mert ő is meg eszi amint már kész az ellésel rakd az anyát a nagy akvárimba a kicsibe meg a kicsiket.1 hónapig kell külön tartani őket utána be lehet engedni a rendesbe.
3/5 anonim válasza:
"beföttes üvege"?
"halázd"?
És én beszélek hülyeséget...?
A különböző molly változatokra különböző számú utód a jellemző. Én az alapról, a black mollyról beszéltem, náluk a nagyobb méretű, fejlettebb, de kisebb egyedszámú újonccsapat a jellemző. Nálam az ezüst és dalmata változatokról sem jött le több utód, maximum 50-ig ment el az egyedszám.
4/5 anonim válasza:
másodiknak:
"beföttes üvege"?
"halázd"? még Murr beszél hülyeségeket????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!