Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » SEGÍÍTSÉÉG! A bettácskám...

SEGÍÍTSÉÉG! A bettácskám kifehéredett alig mozog és a farka szinte teljesen eltűnt mintha valami lerágta volna. Mit tegyeeeeeeeeeeeeeeeek?

Figyelt kérdés
MEGFOOG HALNI???:OO:(((
2012. máj. 6. 21:56
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Azt ajánlom, ha van rá lehetőséged menj el egy másik üzletbe és ott kérdezd meg mit tehetnél érte. Elhiszem, hogy sajnálod de körültekintően kell vásárolni állatot.
2012. máj. 6. 22:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi!!4Holnap suli után ez lesz az első dolgom!!4 veszek neki egy nagy akváriumot meg szűrőt meg mindent!!44 inkább erre költöm a pénzem mint csokira vagy játékokra!!!!4 nem akarom,hogy szegénynek kínyjai legyenek..:(( Remélem még megmenthetőő!!!!:'''(
2012. máj. 6. 22:48
 13/21 anonim válasza:
szerintem addig süsd meg még él,mert utána már nem nagyon lesz ehető.
2012. máj. 6. 23:22
 14/21 A kérdező kommentje:
VICCES VAGY!!!44
2012. máj. 6. 23:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél egy billentyűzetet, mert rossz a shift-ed.
2012. máj. 6. 23:55
 16/21 Mara Acoma ***** válasza:
Na jól van ez már tényleg kamu... Én hülye meg még segíteni akartam :D
2012. máj. 7. 00:54
 17/21 bamboochatheone ***** válasza:

Ne etessétek a trollt!

Küldöm neked: http://www.youtube.com/watch?v=T-oSGwH0K50

2012. máj. 7. 08:14
 18/21 Platypus ***** válasza:
100%

Én nem vagyok olyan biztos benne, hogy a kérdező troll. Láttam már cifrábbat is, ahol szintén nem troll volt az illető. Ha az lenne, akkor nem azt írná, hogy megy szűrőt venni, hanem leállna veszekedni.

Kedves kérdező, legalább 30 literes akváriumot vegyél, méghozzá olyat, aminek teteje is van, mert a Bettának fontos, hogy a levegő is meleg legyen a víz fölött. Ha a tetőben nincs világítás, akkor azt is kell venned. Szükséged lesz hozzá egy 200-250 liter/óra teljesítményű belső szűrőre(pl. aquael fan mini) és egy 20-30W közötti automata fűtőre. Gyógyszert ne vegyél, a baj nagy eséllyel mérgezés a rossz vízminőségtől. Amíg a halad beteg, cserélj minden nap úgy 10 liter(1 vödör) vizet, amit előtte pihentettél egy napig, vagy ha veszel vízelőkészítőt, akkor fél óra után használhatod. Ha a halad elpusztul, és sajnos jó eséllyel el fog, akkor 3 hétig hagyd üresen az akváriumot, és utána hozhatsz új halat a helyére. És a legfontosabb, hogy a kérdéses boltnak a közelébe se menj többet.

2012. máj. 7. 12:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Meg bárhova is mész vásárolni, előtte informálódj a megvételre szánt dolgokról, legyen az műszaki cikk, vagy élőlény, ne utólag.
2012. máj. 7. 14:05
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszi a sok segítséget.Én nem trollkodok sajnos..ez komoly!!

Elmentem a díszállat kereskedésbe és megvettem a legnagyobb ott lévő akváriumot,ami egy 54 literes volt.Üvegtető is volt hozzá,mert ugye ebben a boltban már normálisan elmondták hogy mi kell.Vettem bele egy Eheim 2010-es szűrőt(asszem ez a neve..ez van ráírva meg az eladós is ezt mondta!!4)vettem bele melegítőt meg egy rácsiptethetős lámpát.Vettem bele igazi növényeket meg valamien fát is amit ő már kiáztatott és nekem szerencsére nem kell..Láttam itt hogy az akvarista.hu-na az e-bookokat ajánjátok..azokat is elolvastam!!4 ésmostmár értem miket rontottam el!!Egyik ismerősöm tud adni állottvizet,de ennél többet nemtehetek.szerintem sürgősebb,hogy átrakjam a bettámat,minthogy beálljon az akvárium.

TÉNYLEG KÖSZI A SEGÍTSÉGET REMÉÉLEEEM ÉLETBEN MARADD!!!!!!!!!

2012. máj. 8. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!