Honnan és milyen komplett 2db (vagy 2x1) sera 90 cm/ 30W T8 befogadására alkalmas világító testet (foglalatot) tudok vásárolni? (Miskolcon, ami olcsó és megbízható)
Akvárium megvilágítására kell természetesen, a szigetelés nem probléma, mert üveg tető van az akváriumon alapból. Gondoltam rá, hogy egyedül építek egyet, de ajánlották nekem a komplett szetteket, de nem tudom milyen lenne megfelelő.
Neten találtam egyet, ami elvileg adatok alapján jónak tűnik, de fogalmam nincs, hogy alkalmas-e.
Ezek a resunok a legolcsóbbak.
De össze is barkácsolhatsz egyet, elég ha meghajtogatsz egy alulemezt, és felcsavarozod rá az előtétet, foglalatot, bekötöd és kész. Fa állványt is csinálhatsz.
Valami ilyen egyszerűt:
A linkelt is jó, (csak íves az alja, és billeg az akváriumon:)) ha a fénycső sima 26 mm átmérőjü T8-as, akkor jó. Ráadásul annál olcsóbban akkor se jönnél ki, ha te csinálnád, mert drágák hozzá a dolgok.
Ez még így mindig nem jó, nem létezik ilyen fénycső, amit írtál. Nézd meg jobban, hogy milyen, mekkora, mert ilyen nincs.
Vagy nem T8-as, vagy nem 25 W, vagy nem 90 cm, mert ez a 3 így sehogy nem jön össze.
Egyébként gondolom, hogy mire gondolsz.
A lehető legrosszabb választás, miért ragaszkodsz hozzá?
Másfajta fénycsővel kéne tervezni a világítást, mert ezek nem szabványcsövek, és nehezen, és drágán fogsz hozzá alkatrészeket találni.
Mindenképpen lebeszélnélek róla! Még akkor is, ha a fénycső már megvan. 1 évnél úgysem bírja tovább, és ezzel a foglalattal mindig csak bajod lenne.
Milyen hosszú az akvárium?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!