Mien és hány darab sügért lehet egy 60 literes akváriumban tartani?
Figyelt kérdés
szeretnék valamien sügéreket tartani van 1 60l es akváriumom de nem tudom miet tegyek bele ?2012. ápr. 30. 16:07
1/7 anonim válasza:
Egy Helyes Írási könyvet mindenképp.
2/7 A kérdező kommentje:
öcskös én nem a helyesírásomat kérdeztem hanem h mit lehet bele tenni hozzád nyúltam én 1 ujjal is?
2012. ápr. 30. 16:21
3/7 anonim válasza:
Sokcsíkú csigasügér. Jópofa halak, és lehetne belőlük 15 db-ot.
4/7 anonim válasza:
Csigasugerek, fekete törpesügér, Kockás bölcsőszájú hal, Badis Badis, Törpe rubinsügér, és dél amerikai törpesügerek
5/7 anonim válasza:
Megmutatom a kockás bölcsőszájú halaimat.
Ott vannak a fa alatt. A hím sokszor fenyegette nőstényt, aztán egy nap kinyírta. Lehet hogy csak azért, mert 45 literbe voltak, nem tudom, de kicsik voltak és a hím az olyan bunkó volt, hogy utána inkább hagytam egyedül, csigákkal. A csigákat nem bántotta :)
6/7 anonim válasza:
Ja meg a törpeszívóharcsákat sem bántotta, de az nem sügér. Abból volt benne 2db asszem.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a képet:)
2012. máj. 1. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!